Nytårsmenu med kød
368,00 kr. – 403,00 kr.
Forret
let pocheret laks og rimet med citrus salt – tomatiseret skaldyrsauce – pure på confiteret hvidløg & grillet peberfrugt – salsa verde med dild, skalotteløg og kapers.
Hovedret
Vælg mellem oksemørbrad eller okseribeye +35,-
Crudite på farvede gulerødder, nordisk kryddere salsa med rødløg, fennikel samt persille – vinter rodfrugter & kartofler med chili og hvidløg – syltede rødløg – let røget bearnaise.
Dessert
1. Fyldt chokolade “kæmpe eskimo” med solbær
2. Macaroon
3. 10.gram af Friss holms mørke chokolade som blev kåret til verdens bedste mørke chokolade
4. Klassisk kransekage med glasur og nougat
Husk vores lækre tilvalg
Skal din menu opgraderes fra lækker til overlækker.
Så kan du tilvælge både stegt hummerhale og stegt foie gras til menuen.
Vores Sommelier har også nøje udvalgt vine, der komplementerer menuen helt fantastisk.