Nytårsmenu med oksemørbrad (forret: Let pocheret laks som er rimmet med citrus salt. Dessert: dessertbræt)
398,00 kr.
Forret
Let pocheret laks som er rimmet med citrus salt – tomatiseret skaldyrsauce – pure på confiteret hvidløg & grillet peberfrugt – salsa verde med dild, skalotteløg og kapers.
Hovedret
Oksemørbrad, nordisk salsa med rødløg, fennikel samt persille – vinter rodfrugter & kartofler med chili og hvidløg – syltede rødløg – let røget bearnaise.
Dessert
1. Fyldt chokolade “kæmpe eskimo” med solbær
2. Macaroon
3. 10.gram af Friss holms mørke chokolade som blev kåret til verdens bedste mørke chokolade
4. Klassisk kransekage med glasur og nougat
Husk vores lækre tilvalg
Mellemret: Cremet pasta med svampe og trøffelcreme – stegte svampe – revet parmasan – persille og citronskal
Skal din menu opgraderes fra lækker til overlækker.
Så kan du tilvælge stegt foie gras til menuen.
Vores Sommelier har også nøje udvalgt vine, der komplementerer menuen helt fantastisk.